Deep Град: Mining Фабрика

2017/05/24
Игра Стратегии мениджър профилни

описание:

Deep Град: Mining Factory - игра за Android платформа, направена от разработчиците Rockbite игри студио в комбиниращи жанрове като профилни и стратегия. Играта може да се нарече велик и забавно време убиец. Вие ще направите пътуване до друга планета, но не само това, и да го вземе важен въпрос, а именно, че трябва да контролират добива на полезни изкопаеми.

Според сюжета и да отидете на друга планета, за да минерали ми. Взимаш с най-съвременно оборудване за тази цел, но от кацане на основното оборудване е неуспешно. Вие ще имате два начина за решаване на проблема. Първият начин - със срам и огромни загуби на гърба, а вторият - за да започнете да се започне да се работи с оборудване и инструменти, които можете да използвате. Вие избирате втори път, и да започне да се съберат средства, с помощта на наличните инструменти. В процеса на развитие, може да се постигне ново технологично ниво.

Трябва да сте, на първо място, да извършват разкопки. В недрата на планетата ви очаква скъпоценни камъни и метали, както и най-интересните находки, които ще оформят бюджета си, в което можете да направите необходимите покупки, като например специален сондажно оборудване, роботи и др. В игра магазин можете да си купите растения и други сгради, които ще допринесат за развитието на вашата индустрия.

Колкото повече харчат изкопа, по-интересните неща, които могат да научат повече за историята на тази планета, и какво цивилизация е имало и преди.

Основните функции на играта Deep град: Mining фабрика:

  • разкопки
  • развитие на промишлеността
  • проучване на историята

Отрицателните качества Deep Град Игра: Минно-Factory:

  • присъствието на Donati
  • да се показват реклами

Резюме: не е възможно да не се признае, че това е един много красив и завладяващ профилни с които ще прекарате много време.

видео:

реклама:
Deep Град: Mining Фабрика
обща информация
Тип файла: apk
размер: 34.4 MB
версия: 0
качени 2017-05-23
изисквания
андроид 0+
Новото в тази версия
Emerald Zone Mega Expansion!
1. As always more ground to dig, this time full of emeralds!
2. New Boss, and corrupted blocks
3. New Chemistry buildings for mining and processing.
6. +12 new materials and items in total, chemical reactions, crafting and more!
7. New Galactic Federation Events, collaborate with your guilds!
8. Added additional flags to guilds
9. You can now kick inactive players out of guilds and have moderators.
10. Bugfixes, and battery life improvements.
изтеглите от GooglePlay
Типът на приложението: безплатно
внимание! всички файлове, публикувани с разрешение на авторите или приложения, намиращи се в публичното пространство в интернет, ако някои от файловете нарушава правата ви, моля да ни уведомите
Оцени играта:
оценка:5 (гласове:2)
български